Mis peab kosmeetikakotis olema: mida tuleb kõigepealt sooritada?

heading_title

Enne kosmeetikatoodetest rääkimist on vaja mainida meigieemaldajat. Ükski kosmeetikakott ei saa ilma selleta olla, sest meik tuleb ikkagi näolt maha pesta.

Soovitame teil valida kvaliteetseid tooteid, sest need mitte ainult ei kahjusta nahka, nagu nende odavamad „kolleegid“, vaid võivad ka teie naha seisundit parandada.


1. Peitekreem (korrektor) on kahtlemata oluline vahend kosmeetikakotis. Tänu sellele saavad maskeeritud tumedad silmaalused ja muud naha puudused.

2. Aluskreem aitab ühtlustada näo tooni, valmistada see meigiks ette. Tuleb meeles pidada, et selle, nagu ka peitekreemi, tuleb sobitada nahavärviga, et see näeks välja loomulik. Konsultandid saavad teid siin aidata ja parem on seda teha loomuliku valguse käes.

3. Neutraalne lauvärvipalett on igale neiule hädavajalik. Lauvärv rõhutab silmi ja tagab head väljanägemist. Lisapalette saab osta hiljem, kuid alguseks piisab väikesest neutraalsete värvidega paletist.

4. Ripsmetušš muudab nägu, tõstes silmad rohkem esile, seetõttu kasutatakse seda sagedamini õhtumeigis. Sellega ei tohiks liialdada, kui soovite säilitada loomulikku ilmet. Peab arvestama sellega, et on olemas erinevat tüüpi ripsmetuššid ja pinslid, mis võivad ripsmete välimust erineval viisil esile tuua. Valige see, mis teile kõige rohkem meeldib ja sobib.

Ärge ka kulmudest unustage. Neid saab rõhutada, vormida lauvärvi, geeli või kulmupliiatsiga. See täiendab igat meiki, olgu see siis igapäevane või õhtune. Kõik sõltub sellest, millise kuju te neile annate.

5. Huulepulk või huuleläige peab olema igas kosmeetikakotis. Nad lisavad huultele värvi ja sära, heledad toonid tõstavad neid esile ja meelitavad tähelepanu. Soovitav on omada kahte huulepulka, millest ühte kasutatakse igapäevases meigis, teist aga õhtul.

Paljudel toodetel pintslid kuuluvad komplekti, kuid alati tasub osta juurde veel mõned esemed nagu: kulmu- ja ripsmepintslid, vatipadjad ja pulgad, varupintslid olemasolevatele toodetele, niisked salvrätikud.


Nahka ei tohi ignoreerida. On vaja jälgida, et kosmeetika teda ei kahjustaks, vaid ainult kaunistaks. Ärge kunagi jätke kosmeetikat pikaks ajaks nahale, peske see enne magamaminekut maha, kasutage ainult kvaliteetseid hooldus- ja kosmeetikatooteid, siin ei tasu koonerdada.


Sarnased artiklid

8 viga kreemi näole kandmisel

8 viga kreemi näole kandmisel

Isegi parim täiusliku koostisega kreem ei toimi, kui seeon valesti kasutatud. Mis on siis levinumad vead ...

Näohoolduse juhend

Näohoolduse juhend

Pesemisvahendid. Naha puhastamine on näohoolduses kõige tähtsaim ja olulisem samm, ilma selleta ...

Mis on mineraalkosmeetika?

Mis on mineraalkosmeetika?

Kas olete kunagi kuulnud mineraalmeigist? See on mõeldud tundlikule nahale, õrna ja mitteärritava toime ...