Millal osta kortsudevastane kreem?

heading_title

Kuidas valida kortsudevastane kreem, milline peaks olema selle koostis ja mis vanuses peaksite seda kasutama? Proovime sellest aru saada.


Miks tekivad esimesed kortsud?


Levinud arvamus on, et kortsud tekivad tänu sellele, et me sageli kissitame või teeme grimasse. See ei ole tõsi. Tegelikult on selles süüdi õrn soe päike või pigem selle kiired. Niinimetatud A-tüüpi ultraviolettkiired on meie õrna naha jaoks tõeline nuhtlus: nende mõjul moodustuvad rakkudes vabad radikaalid, mis hävitavad kollageeni ja elastiini - peamisi naha elastsuse kaitsjaid.

Seega, kui soovite enneaegseid kortse vältida, on parem kasutada päikesekaitsekreeme juba varases eas. Lisaks peaksite pöörama tähelepanu koostisele - parem on, kui kreemid sisaldavad ka C- ja A-vitamiine - need aitavad suurepäraselt ära hoida vananemist.


Millal peaksite ostma tõelisi kortsudevastaseid kreeme?

Dermatoloogide arvates on 25. aastapäev piiriks, pärast mida peaks algama aktiivne võitlus naha vananemisega.

Alustuseks peate hakkama silmaümbruse naha eest aktiivselt hoolitsema, peate lihtsalt veenduma, et valitud kosmeetikasarja tooted ei oleks omavahel vastuolus ega tekitaks täiendavaid probleeme.

Parim on valida kogu oma iluprogramm ühe valitud tootja kosmeetikatoodete reast. Näiteks kui olete põhihoolduseks valinud kreemi "Dr. Renaud", siis las ka ülejäänud tooted olla selle ettevõtte omad.


Professionaalide näpunäiteid:

Keda võib kortsudevastase kreemi valimisel pidada kvalifitseeritud spetsialistiks? Tõenäoliselt noorendamistehnikate spetsialistid. Ja nad ütlevad, et naha struktuuri säilitamiseks on vaja kollageeni, elastiini ja teloplatiini, mis tähendab, et kõige tõhusamad kreemid peaksid sisaldama täpselt neid komponente.

Kuid liiga kiiret tulemust ei maksa oodata: esimene märgatav mõju kortsudevastaste kreemide kasutamisel ilmneb mitte enne kui pooleteise kuni kahe kuu pärast. Ja siis saate jälgida ilmset noorenemist: peened kortsud siluvad, näokontuurid muutuvad teravamaks ja sügavad kortsud pehmenduvad.

Lisaks pidage meeles dermatoloogide nõuandeid: ärge piirduge universaalsete kreemidega, parem on võtta eraldi päeva- ja öökreem. Öösel taastuvad B5-vitamiini abil päeval ilmnenud kahjustused ning päevakreem toidab ja niisutab nahka aktiivselt.

Kortsudevastaste kreemide kasutamise efektiivsust on võimalik tõsta väikese saladuse abil: kreemi sõrmedega määrides peate stimuleerima bioaktiivseid punkte, et parandada naha toitumist ja rakkude uuenemist.

Kaasaegne kosmeetikatoodete sortiment võimaldab teil teostada unistuse pikalt terve, noorusliku naha kohta - seda on vaja lihtsalt väga tahta!


Sarnased artiklid

Kuidas valida õige jumestuskreem?

Kuidas valida õige jumestuskreem?

Jumestuskreemist on saanud naiselikkuse lahutamatu osa. Paljud tüdrukud kasutavad seda igapäevaselt...

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kaunim sugupool ei kujuta oma igapäevaelu ette ilma kosmeetikatoodete kasutamiseta...

11 meigitoodet kiireteks muudatusteks

11 meigitoodet kiireteks muudatusteks

Jumestuskreem, põsepuna, lauvärv, ripsmetušš, huulepulk on standardsed klassikalised kosmeetikavahendid...