Kuidas valida õige jumestuskreem?

heading_title

Kuidas valida õige jumestuskreem?


Jumestuskreemist on saanud naiselikkuse lahutamatu osa. Paljud tüdrukud kasutavad seda igapäevaselt. Millele pöörata tähelepanu valiku tegemisel?

Tekstuur. Tekstuurist sõltub, kuidas kreem nahale laotub. Tekstuur tuleks valida sõltuvalt naha tüübist. Kui teil on kuiv nahk, siis peaksite kasutama keskmise rasvasusega kreemjaid tekstuure.

Sellised tooted on hästi näolekantavd, niisutavad nahka, loovad maski efekti. Kui teil on rasvane nahk, siis sobivad teile alkoholi ja pulbrilisi osakesi sisaldavad vedelad jumestuskreemid.

Alkohol aitab kreemil hästi nahka imenduda ja tooni ühtlaselt jaotada, mineraalsed pulbrilised osakesed aitavad nahal kauem matina püsida.

Armide ja aknega probleemse naha korral peaksite kasutama rasvast jumestuskreemi või pastat, mis täidavad ja siluvad probleemsed piirkonnad ideaalselt.


Värv. Eksperdid ei soovita valida oma loomulikule toonile ideaalselt vastavat kreemi. Fakt on see, et erinevates ilmastikutingimustes ja erineval ajal vabastab nahk teatud koguse pigmente. Ühel päeval võib nahk olla heledam, teisel aga vastupidi - tumedam.

Samuti võivad ilmneda nii hallid kui virsikuvärvi pigmendid. Seetõttu on soovitatav kaasas kanda 2 toonivat vahendit: üks on 2-3 tooni võrra heledam ja teine tumedam. Silmade alla ja T-tsooni tuleks kanda heledat tooni. Põsesarnad, ninatiivad, meelekohad ja lohud lõua juures peavad olema tumedad. Seejärel segage need tooted käsnaga ühtlaselt nahale.

Ideaalis on teil ka kolmas toon - looduslik värv, mida saab peale tsoonide varjutamist peale kanda.


Koostis. Kvaliteedi peamine näitaja on toonikomponendi koostis. Proovige valida need tooted, mis ei sisalda ammoniaaki ega benseeni.

Ammoniaagiga jumestuskreemid rikuvad loomuliku jume, selle sära ja varjundid. Nahk muutub halliks ja monotoonseks. Benseen võimaldab tootel tungida sügavale naha sisse, blokeerides seeläbi poorid. Need kaks komponenti tagavad vastupidavuse ja efektiivsuse, kuid on nahale väga kahjulikud.

On ka kahjutuid tooteid, mis ei sisalda ammoniaaki, alkoholi ega benseeni. Muidugi on see nahale hea, kuid selline toode püsib mitte kauem kui kaks tundi ja isegi vähimgi kokkupuude veega kahjustab jumestust.


Sarnased artiklid

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kaunim sugupool ei kujuta oma igapäevaelu ette ilma kosmeetikatoodete kasutamiseta...

Millal osta kortsudevastane kreem?

Millal osta kortsudevastane kreem?

Kaasaegsed ilustandardid nõuavad, et oleksime praktiliselt igavesti noored ja nahk peaks olema alati sile ja õrn...

Kuidas meigipintsleid korralikult hooldada?

Kuidas meigipintsleid korralikult hooldada?

Kvaliteetse õhtu- ja päevameigi loomiseks vajate lisaks professionaalsele kallile kosmeetikale...

Kuidas raseduse ajal enda eest hoolitseda?

Kuidas raseduse ajal enda eest hoolitseda?

On levinud arvamus - lapse ootamise ajal on parem kosmeetiline nahahooldus lõpetada ja mitte...