Kuidas meigipintsleid korralikult hooldada?

heading_title

Kuidas meigipintsleid korralikult hooldada?


Kvaliteetse õhtu- ja päevameigi loomiseks vajate lisaks professionaalsele kallile kosmeetikale ka kvaliteetseid meigipintsleid. Sellise professionaalse komplekti maksumus on üsna muljetavaldav, seetõttu soovitame teil oma pintslite tööea maksimeerimiseks hoolitseda nende eest nõuetekohaselt.


Pakume teile mõned kasulikud näpunäited looduslike harjastega pintslite pesemiseks, kuivatamiseks, hoidmiseks.


Looduslikest kiududest valmistatud meigipintslid tõmbavad ligi mustust, tolmu, need muutuvad kiiresti määrdunuks ja kasutamiskõlbmatuks.


Visuaalselt on mustust harjadel raske tuvastada, samas kui harjaste sisse moodustub keskkond, mis on patogeensete bakterite kiireks kasvulavaks.


Kui naisel, kes selliseid harju kasutab, on rasune nahk, on võimalikud allergilised nähud ja punetus. Samal ajal ei kahtlusta inimkonna kaunima poole esindajad nahaprobleemide tegelikke põhjuseid, vaid kasutavad jätkuvalt määrdunud pintsleid.


Päevast päeva levitavad naised näonahale neid patogeenseid mikroobe, mis kogunevad nende harjadesse, näole ilmuvad punased vistrikud, mis rikuvad ilusa meigi, kujutavad ohtu naise enda tervisele.


Kui pesete oma meigipintsleid üks kord nädalas, väheneb nakkusoht oluliselt. Soovitame teil pintsleid, mida kasutatakse huulepuna ja toitva kreemi pealekandmiseks pesta palju sagedamini.


Nii põhjaliku hoolduse põhjus on see, et huulepuna, kreem on vedelad tooted, nii et harjased kleepuvad küllaltki kiiresti kokku. Nad vajavad täiendavat hoolt, vastasel juhul on nende kasutamine ebamugav.


Pärast uue meigipintslite komplekti ostmist peske need kindlasti läbi. Loodusliku kiuga pintslite jaoks võib kasutada leiget vett, sünteetiliste pintslite jaoks sobib seebilahus.

Lahuses peate pintslid loputama ja kuivatama. Või kasutage harjaste puhastamiseks spetsiaalseid vahendeid, need võitlevad samal ajal ka mikroobidega.


Pintslite kuivatamine tähendab nende laotamist puhtale rätikule. Kui harjased on nõrgunud, võite need asetada pintslihoidikusse täielikult kuivama. Kui näete, et teie pintslitest langevad välja karvad, vahetage pintslid kohe välja, vastasel juhul rikute meigi lootusetult.


Sarnased artiklid

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kuidas kosmeetikat õigesti säilitada: 9 olulist reeglit.

Kaunim sugupool ei kujuta oma igapäevaelu ette ilma kosmeetikatoodete kasutamiseta...

Kuidas valida õige jumestuskreem?

Kuidas valida õige jumestuskreem?

Jumestuskreemist on saanud naiselikkuse lahutamatu osa. Paljud tüdrukud kasutavad seda igapäevaselt...

11 meigitoodet kiireteks muudatusteks

11 meigitoodet kiireteks muudatusteks

Jumestuskreem, põsepuna, lauvärv, ripsmetušš, huulepulk on standardsed klassikalised kosmeetikavahendid...