8 viga kreemi näole kandmisel

heading_title

Isegi parim täiusliku koostisega kreem ei toimi, kui seeon valesti kasutatud. Mis on siis levinumad vead?

1. Kehv naha puhastamine.

Tavaliselt ei piisa vee või vahuga pesemisest. Poorid ummistuvad väga sügavalt ja märkamatult. Kui pärast pesemist kasutate veel mitsellaarvett, siis te näete et vatipadjake on määrdunud. Parim on kreemi kanda eelnevalt aurutatud nahale.

2. Külma kreemi pealekandmine.

Paljud neiud hoiavad kreemi külmkapis. Tänu sellele säilib toode tõesti kauem. Külma kreemi pole aga mõtet näole kanda. See pole eriti efektiivne.

Võtke tund enne kasutamist kreem külmkapist välja. Samuti on soovitatav seda sõrmedega soojendada.

3. Kreem võetakse purgist näpudega.

Mitte mingil juhul ei tohiks seda teha orgaaniliste kosmeetikatoodete puhul, mis ei sisalda säilitusaineid. Kätel olevad bakterid reageerivad kreemi koostisega ja muudavad kreemi koosseisu. Selleks peab kasutama spaatlit.

4. Ei jälgita massaažijooni.

Ei ole mõtet toodet kaootiliste liigutustega näole määrida. See võib ainult nahka venitada. Kreemi tuleks kanda sõrmeotstega mööda massaažijoone.

5. Öökreemi kantakse nahale 5 minutit enne magamaminekut.

Tundub loogiline panna kreem näole vahetult enne magamaminekut. Kui te seda teete, imendub toode padjapüüri ja on nahale kasutu. Kreemi tuleb kasutada vähemalt 40-50 minutit enne magamaminekut.

6. Öökreemi maha ei pesta.

Hommikul ei tohiks näol olla kreemjat tunnet. Kui on, siis tuleks kasutada vähem öökreemi. Võiks kreemi ka teise vastu vahetada. Kui see kõik ei aita, peate hommikuti geeli või vahuga nägu pesema.

7. Päevakreemi kantakse vahetult enne kodust lahkumist.

Sellisel hetkel korjab nahk ainult tolmu. Kreemi on vaja panna 60 minutit enne õue minekut. Ja tunni pärast tuleks nahk salvrätikuga ära puhastada.

8. Liiga sage toitekreemi kasutamine.

Sellist kreemi tuleb kindlasti kasutada. Kuid liiga sagedane kasutamine võib olla nahale kahjulik. Toitekreem tuleb kasutada 2 kuni 3 korda nädalas. Muudel päevadel kandke nahale niisutavat kreemi.


Näohoolduse juhend

Kui sellised sõnad nagu koorimine, essents, emulsioon, vedelik, ampull, seerum on teie jaoks hiina keelega sarnased, siis pakume teile lugemiseks see näonaha hooldamise juhend algajatele. Korea kosmeetika tulekuga olid neiud alguses veidi segaduses, sest selgus, et pesemiseks ei saa kasutada ainult geeli, toonikut ja kreemi ja ka hoolduseks mõeldud kosmeetikatoodete nimekirja lisandusid mõned uued kategooriad. Mis vahe on essentsil ja seerumil, toonikul, mis on patch, mist, koorija jne, on algul keeruline aru saada. Tavapäraselt saab kõiki näohooldustooteid jagada neljaks tasemeks.


Sarnased artiklid

5 kahjulikku koostisosa kosmeetikatoodetes

5 kahjulikku koostisosa kosmeetikatoodetes

Ilutööstus kasvab kiiresti ja me mõnikord arvame, et konkreetne toode aitab vabaneda erinevatest naha ...

Näohoolduse juhend

Näohoolduse juhend

Pesemisvahendid. Naha puhastamine on näohoolduses kõige tähtsaim ja olulisem samm, ilma selleta ...

Mis peab kosmeetikakotis olema: mida tuleb kõigepealt sooritada?

Mis peab kosmeetikakotis olema: mida tuleb kõigepealt sooritada?

Enne kosmeetikatoodetest rääkimist on vaja mainida meigieemaldajat. Ükski kosmeetikakott ei saa ilma ...